https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

brouwersnös


Brouwersnös

Brouwersnös is een ambachtelijke stadsbrouwerij die op kleine schaal bieren vervaardigt. Het aanbod van deze brouwerij bestaat uit rijke en volle expressies met een karakteristieke schuimkraag. Fan van smaakvol bier? Bestel dan voordelig online.


Meer info


Brouwersnös bieren: dit moet je weten


Het bier van deze craft brouwerij wordt met behulp van de meest moderne technologie gemaakt. Er vindt een drievoudige vergisting plaats die kenmerkend is voor het karakter van de bieren. De eerste vergisting is een open vergisting in grote open kuipen, tijdens deze fase ontstaan de rijke aroma's van het bier. De tweede vergisting vindt plaats in gesloten tanks waarbij het aangevuld wordt met natuurlijk koolzuur wat leidt tot een fraaie, volle schuimkraag. De laatste vergisting vindt plaats op de fles, zodat de bieren diens volle en rijke smaken zo lang mogelijk behouden.