https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

canella


Canella

Canella is opgericht door Luciano Canella, die al sinds zijn tienerjaren ontzettend bedrijfig was. In zijn jongejaren ging hij stad en land af, op zoek naar authentieke Italiaanse wijnen om in het restaurant van zijn moeder te serveren. Enkele jaren laten kwam het idee op om zelf wijn te gaan vervaardigen, waarbij dit al vrij snel opgevangen werd door de lokale bevolking. Andere restaurants en bars wilde de wijnen van Canella zelf opnemen in het assortiment. Hier is de basis gelegd voor het succes van deze firma.


Meer info


Canella wijn

Luciano zorgde ervoor dat zijn Canella wijn met verloop van tijd terug te vinden was bij alle goede restaurants en bars in de buurt en ging zich daarnaast meer op de marketing richten. In eigen land timmerde Canella hard aan de weg, maar toch duurde het tot 1988 alvorens het bedrijf wereldwijd succes boekte. Dit was met de Canella Bellini; de eerste Venetiaanse cocktail gemaakt van mousserende wijn en perzikken.