https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

premium dutch vodka


Premium Dutch Vodka

Premium Dutch Vodka staat garant voor ambachtelijk geproduceerde vodka uit eigen land. Er is gewerkt aan het vervaardigen van een zijdezachte drank die een breed publiek aanspreekt. Met Premium Dutch Vodka zijn de makers hierin geslaagd; er kan zowel puur (met ijs), in de mix of in een cocktail van deze vodka worden genoten.


Meer info


Nederlandse wodka


Dat Premium Dutch Vodka afkomstig is uit Nederland doet de naam al vermoeden. De gebruikte ingrediŽnten, graan en water, zijn echter ook daadwerkelijk uit ons land afkomstig. Zorgvuldig uitgekozen graan vormt de basis, waarbij dit wordt aangevuld met het water van eigen bodem. Er is bewust voor Nederlands water gekozen door de puurheid hiervan. Een zesvoudige distillatie leidt vervolgens tot de karakteristieke, zijdezachte smaak. Ontdek dit vakmanschap uit eigen land en geniet van jouw vodka zoals jij dit lekker vindt.