https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

willowbank


willowbank

Willowbank whisky: afkomstig uit Nieuw-Zeeland

Willowbank is een distilleerderij uit Nieuw-Zeeland. De whiskyproductie in dit land is in een ver verleden van start gegaan met de komst van de Schotten. Ondanks dit duurde het toch tot ongeveer 1950 alvorens de distillatiecultuur écht opbloeide. Willowbank was erg populair in het eigen land, maar toch kwam de productie in 1997 stil te liggen. Ondanks de productiestop waren er nog wel 443 gevulde vaten aanwezig met relatief oude whisky. Dit zorgde ervoor dat een groep investeerders de gehele voorraad opkocht en besloot het merk nieuw leven in te blazen. Nieuw-Zeelandse whisky (verder) ontdekken? Kies dan voor Willowbank!


Meer info


willowbank

Willowbank whisky online kopen


De Willowbank distilleerderij beschikt voor Nieuw-Zeelandse begrippen over relatief whiskyvaten. Het plan is om gestaag nieuwe bottelingen uit te brengen die een welkome aanvulling zijn op het hedendaagse aanbod. De Willowbank 16 years DoubleWood is hier een een fraai voorbeeld van, waarin een interessante vatcombinatie leidt tot smaakvolle whisky die het ontdekken waard is.