https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel

Algemeen

DrankDozijn bezorgt uw bestelling in Nederland, België, Frankrijk & Duitsland.
Verzending in Nederland, België, Frankrijk & Duitsland is altijd gratis per 12 flessen (of een andere invulling voor een verzenddoos met 12 gevulde 'plekken') óf bij bestellingen boven de €150,-.

Wij verzenden alle bestellingen in onze eigen grote DrankDozijn verzenddoos (Afmetingen: 50,5 x 40 x 41 cm), gemaakt voor 12 flessen, indien de order meer dan één fles bevat (die 1 plek inneemt). Voor zendingen met 1 fles die 1 plek in beslag neemt hebben we een aparte kleine doos. Het is niet mogelijk om uw bestelling in meerdere kleine dozen te ontvangen.

Bepaalde flessen op onze website nemen meerdere 'plekken' in onze verzenddoos in beslag door bijvoorbeeld hun formaat of de giftbox waarin zij geleverd worden. Deze flessen tellen in de verzenddoos voor het aantal 'plekken' dat op de productpagina aangegeven wordt (Let op! Dit artikel neemt X plekken in de doos in beslag.). Neemt uw fles bijvoorbeeld 3 plekken in beslag en bestelt u er vier, dan zijn er 3x4=12 'plekken' gevuld en wordt uw order dus gratis verzonden.

Wij berekenen €5,95 verzendkosten bij een bestelling welke minder dan 12 flessen bevat, geen veelvoud is van 12 flessen of niet de 12 'plekken' in de verzenddoos vult.
In feite betaalt u €5,95 voor elke DrankDozijn verzenddoos die niet volledig gevuld is als bijdrage in de kosten van elke doos.

Levertijd

Plaatst u op werkdagen voor 21:00 een order op DrankDozijn? Dan wordt uw order in 99% van de gevallen de volgende dag aan huis of op een door u gekozen afhaallocatie bezorgd. Mocht dit door omstandigheden buiten onze invloed niet het geval zijn kunnen wij u helaas daar niet voor compenseren, wij garanderen dat het pakket bij PostNL afgeleverd wordt en hebben helaas geen invloed op de juiste afhandeling van de levering.


PostNL bezorgservice

DrankDozijn verzendt met de pakketbezorgdienst van PostNL. Bij ontvangst vraagt de postbode u te tekenen voor ontvangst.

Als u niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode in Nederland en België uw pakket achter op de de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. U kunt hier alle locaties vinden: Locatiewijzer

De bezorgtijden van PostNL zijn als volgt:

Eerste bezorgpoging:
Dinsdag t/m vrijdag tussen 8:00 en 21:30 uur.
Zaterdag tussen 9:00 en 16:00.


PostNL PakjeGemak

In de bestelprocedure kunt u kiezen voor PostNL PakjeGemak!

Op basis van de ingevulde postcode kunt u kiezen uit verschillende PostNL afhaalpunten bij u in de buurt. In Nederland zijn er op dit moment ruim 2500 locaties waar u het pakket kunt afhalen.

Na invulling van uw postcode kunt u in het check-out scherm op DrankDozijn de locaties van de PakjeGemak afhaalpunten zien. Tevens heeft u direct inzicht in de exacte openingstijden van de afhaalpunten. U kunt zo het afhaalpunt selecteren welke het beste op uw wensen aansluit. Hierna zal uw pakket naar het desgewenste afhaalpunt verstuurd worden.

Indien u vragen heeft over de PostNL bezorg- of afhaalservice, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar .


Retourneren

Kijk voor meer informatie over het retourneren van producten in onze FAQ onder het kopje 'Retourneren'.

U kunt na het lezen van de FAQ over de spelregels van het retourneren uw producten opsturen naar het volgende antwoordnummer:

DrankDozijn.nl Retouren
Antwoordnummer 91018
1000 XA Amsterdam


Afhalen

Wij hebben geen fysieke locatie waar u onze artikelen direct kunt kopen of afhalen.

Als u niet thuis kunt zijn om een pakket in ontvangst te nemen raden wij aan een PostNL Pakketpunt te gebruiken waar u uw bestelling af kunt halen.

Kijk voor meer informatie over afhaalpunten in de PostNL Locatiekiezer om een afhaalpunt bij u in de buurt te vinden.