iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor meer informatie: ideal.nl


Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling, ofwel overboeking per bank, ontvangt u na plaatsen van de bestelling per e-mail een orderbevestiging met de betaalgegevens. De bestelling zal worden verwerkt nadat wij het orderbedrag onder vermelding van het ordernummer hebben ontvangen op bankrekening 130927864 of IBAN nummer NL 85 RABO0130927864 t.n.v. DrankDozijn.nl BV, BIC: RABONL2U.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u een betaalbevestiging per e-mail. Wij zullen nog diezelfde dag uw order versturen, daarvan krijgt u apart nog een verzendbevestiging voor de Track&Trace code.

Let op: een buitenlandse betaling kan enige verwerkingstijd met zich meebrengen en leiden tot een vertraagde afleverdag.

De extra verwerkingstijd van een order onder de betaaloptie overboeking/vooruitbetaling, bedraagt ongeveer 1-3 dagen.


Creditcard

U kunt bij ons veilig bestellen met uw creditcard. Indien u voor deze betalingsoptie heeft gekozen, vragen wij u vriendelijk om uw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingcode in te vullen. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. De betaling zal worden afgewikkeld middels onze betaalprovider CM.com stichting.

Let op: voor een creditcardbetaling geldt een maximale ordergrootte van €1000,-. Heeft u een order welke meer dan €1000,- bedraagt? Dan is het betalen via creditcard helaas niet mogelijk en dient u een andere betalingswijze te selecteren.


PayPal

U kunt kiezen voor een betaling via PayPal. Indien u voor deze betalingswijze kiest, dan zult u wel moeten beschikken over een PayPal account.


Bancontact / Mister Cash

Klanten kunnen veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen met de Bancontact / Mister Cash optie. Met een Belgische betaalkaart kunt u dus direct afrekenen, waarbij uw order per direct zal worden verzonden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


Sofort Banking

U kunt ook betalen met de Duitse betaalmogelijkheid Sofort Banking. Met deze directe overschrijving is online betalen gemakkelijker dan ooit! U kunt uw vertrouwde internetbankieren gegevens gemakkelijk en veilig gebruiken. Dankzij de transactiebevestiging kunnen wij uw bestelling - sneller dan gebruikelijk met vooruitbetaling - verwerken en de goederen onmiddellijk verzenden.


Rembours

Voor bestellingen onder rembours rekenen wij een toeslag van €7,95 per doos.Elke afgeronde bestelling wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u het correcte e-mailadres op de website ingeeft. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. DrankDozijn.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren, aan te passen, danwel aanvullende informatie op te vragen.

Indien u vragen heeft aangaande betalingen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar .