iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor meer informatie: ideal.nl


Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling, ofwel overboeking per bank, ontvangt u na plaatsen van de bestelling per e-mail een orderbevestiging met de betaalgegevens. De bestelling zal worden verwerkt nadat wij het orderbedrag onder vermelding van het ordernummer hebben ontvangen op bankrekening 130927864 of IBAN nummer NL 85 RABO0130927864 t.n.v. DrankDozijn.nl BV, BIC: RABONL2U.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u een betaalbevestiging per e-mail. Wij zullen nog diezelfde dag uw order versturen, daarvan krijgt u apart nog een verzendbevestiging voor de Track&Trace code.

Let op: een buitenlandse betaling kan enige verwerkingstijd met zich meebrengen en leiden tot een vertraagde afleverdag.

De extra verwerkingstijd van een order onder de betaaloptie overboeking/vooruitbetaling, bedraagt ongeveer 1-3 dagen.


Creditcard

U kunt bij ons veilig bestellen met uw creditcard. Indien u voor deze betalingsoptie heeft gekozen, vragen wij u vriendelijk om uw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingcode in te vullen. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. De betaling zal worden afgewikkeld middels onze betaalprovider CM.com stichting.

Let op: voor een creditcardbetaling geldt een maximale ordergrootte van €1000,-. Heeft u een order welke meer dan €1000,- bedraagt? Dan is het betalen via creditcard helaas niet mogelijk en dient u een andere betalingswijze te selecteren.


PayPal

U kunt kiezen voor een betaling via PayPal. Indien u voor deze betalingswijze kiest, dan zult u wel moeten beschikken over een PayPal account. Dit is tevens de optie die u kunt gebruiken indien u achteraf wilt betalen. Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.


Bancontact / Mister Cash

Klanten kunnen veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen met de Bancontact / Mister Cash optie. Met een Belgische betaalkaart kunt u dus direct afrekenen, waarbij uw order per direct zal worden verzonden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


Sofort Banking

U kunt ook betalen met de Duitse betaalmogelijkheid Sofort Banking. Met deze directe overschrijving is online betalen gemakkelijker dan ooit! U kunt uw vertrouwde internetbankieren gegevens gemakkelijk en veilig gebruiken. Dankzij de transactiebevestiging kunnen wij uw bestelling - sneller dan gebruikelijk met vooruitbetaling - verwerken en de goederen onmiddellijk verzenden.


(Webshop) Giftcard

Webshop Giftcard is de leukste én meest breed besteedbare online cadeaukaart van Nederland. Met je Webshop Giftcard kun je naar hartenlust gaan shoppen in ons assortiment. Bij de checkout kun je er voor kiezen om de giftcard als betaalmethode te gebruiken. Mocht het saldo niet voldoende zijn om de hele bestelling te betalen krijg je daarna de keuze uit één van de andere betaalmethodes om het restant te voldoen.


Billink

Wilt u zakelijk bij ons bestellen? Dan kunt u nu ook veilig achteraf betalen via Billink. Plaats uw bestelling online via onze website en ontvang van Billink de factuur die u vervolgens binnen 14 dagen dient te betalen. Let op: u kunt enkel gebruik maken van Billink indien u geregistreerd staat met uw bedrijfsgegevens.Elke afgeronde bestelling wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u het correcte e-mailadres op de website ingeeft. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. DrankDozijn.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren, aan te passen, danwel aanvullende informatie op te vragen.

Indien u vragen heeft aangaande betalingen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar .