https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel

Algemeen

DrankDozijn BV (Kamer van Koophandel 52551148), hierna te noemen DrankDozijn, verleent u hierbij toegang tot DrankDozijn.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. DrankDozijn behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

DrankDozijn spant zich in om de inhoud van DrankDozijn.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op DrankDozijn.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Drankdozijn. DrankDozijn streeft naar een zo laag mogelijke prijs over de gehele breedte van ons assortiment. Wij geven echter geen laagste prijsgarantie af, het kan immers voorkomen dat sommige artikelen bij onze concullega's goedkoper worden aangeboden d.m.v. afprijzingen. DrankDozijn streeft het gehele jaar naar een algeheel laag prijsniveau en zullen bij acties van onze concullega's, het prijspeil van ons assortiment niet (direct) aanpassen. Uit onafhankelijk onderzoek, de vergelijking van de Consumentenbond (januari 2014) blijkt dat het gemiddelde prijspeil van DrankDozijn goedkoper is t.a.v. haar concullega's.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij DrankDozijn BV.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DrankDozijn, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Reviews

Wij verzamelen reviews via het platform klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen wij al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets bij ons heeft gekocht, wordt er gevraagd om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake is van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

De disclaimer in PDF: PDF_voorwaarden