Zoete mousserende wijn

Zoete mousserende wijn is een uitstekende keuze om vreugdevolle momenten nét even leuker te maken. De wijnen worden in verschillende bekende regio's vervaardigd, waarbij gewerkt wordt met verschillende druifsoorten. Zoete mousserende wijnen zijn een geschikt cadeau, maar ook heerlijk om zelf van te genieten. Ontdek het aanbod en bestel jouw wijn eenvoudig en voordelig online.


Meer info

Zoete mousserende wijnen: ontdek de verschillende merken

 
Verschillende bekende merken produceren uitstekende zoete mousserende wijnen, waaronder Moët & Chandon en Piper-Heidsieck. Deze champagnes hebben een fraai gebalanceerd karakter door het gebruik van verschillende druifsoorten: chardonnay, pinot noir en meunier. 
Smaakvolle invloeden van fruit zorgen ervoor dat deze wijnen een toegankelijk karakter hebben.

Een druifsoort die ook het ontdekken waard is, is de moscato. Op het gebied van zoete mousserende wijn is dit absoluut een aanrader. De druif zelf is van origine afkomstig uit Piemonte, maar wordt ook in andere wijnregio's aangeplant. De moscato is populair door een rijke smaak met en vol karakter. Ben je er over uit en wil je zoete mousserende wijn verder ontdekken? Bekijk dan het aanbod en kies jouw gewenste fles op basis van bijvoorbeeld het merk, de prijs of de productscore. Proost alvast!