absolut


Absolut vodka: Zweeds vakmanschap

Absolut Vodka wordt geproduceerd in Zweden en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest bekende wodkamerken ter wereld. Het aanbod staat bekend om de hoge kwaliteit, het kleurrijke uiterlijk en de uiteenlopende smaken. Een leuk weetje is dat alle ingrediŽnten die gebruikt worden in het productieproces afkomstig zijn uit een klein dorp in het zuiden van Zweden. Ontdek ons uitgebreide assortiment Absolut Vodka en ga op zoek naar de variant die bij jou past.


Meer info

Meer artikelen laden

Absolut: een voorloper op wodkagebied


Absolut is hedendaags over de gehele wereld te vinden. De wodka wordt enkel geproduceerd op basis van lokale, natuurlijke ingrediŽnten en staat bekend om diens hoge kwaliteit. In 1979 is de verkoop in Amerika begonnen waarna wereldwijd succes volgde. Het merk veranderde het landschap op wodkagebied van die tijd. Absolut Vodka werd in ťťn adem genoemd met kunst, cultuur en het nachtleven. Het merk ging verder waar alle andere wodka's stopten.

De basis van het succes is gelegd met nog altijd populaire Absolut Vodka literfles Daarnaast werd er een revolutie gestart in de cocktailwereld door met uiteenlopende wodka's te komen waarbij de drank verrijkt werd met het beste van verschillende fruit- en kruidensoorten. Dit zijn de zogeheten flavoured vodka's. Hier vond het bedrijf een gat in dat in de markt mee en ook vandaag de dag zijn deze varianten nog steeds zeer populair. Door de jaren heen is het aanbod meermaals uitgebreid met uiteenlopende varianten, waardoor je ruime keuzemogelijkheden hebt binnen dit merk.

Op zoek naar Absolut vodka tegen een scherpe prijs?

 
Absolut vodka koop je tegen een lage prijs bij DrankDozijn. Bekijk het zeer uitgebreide aanbod en kies de fles die bij jou past. Je vindt hier de standaard expressie, maar tevens een groot aantal andere varianten met uiteenlopende fruitsmaken. Daarnaast zijn ook de varianten met een kruidenextract het ontdekken waard. Met al deze wodka's maak je heerlijke mixdrankjes en smaakvolle cocktails. Wat je voorkeur ook heeft, de kans is groot dat je bij Absolut Vodka vindt wat je zoekt.