https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

codigo 1530


Codigo 1530

Codigo 1530 is een hoogwaardig tequila merk met een lange historie. De dranken zijn het resultaat van jaren aan opgedane kennis, waarbij dit van generatie op generatie wordt doorgeven. Tequila van Codigo 1530 geniet aanzien in zowel het binnen- als buitenland. Liefhebber van deze dranksoort? Dan moet je dit merk geprobeerd hebben!


Meer info


Codigo 1530: El Tequila Privado


Voordat dit merk bekend stond als Codigo 1530, werd enkel gesproken over hun tequila die de naam 'El Tequila Privado' droeg. De reden hiervoor is dat de distilleerderij jaren in anonimiteit heeft gewerkt, waarbij de dranken enkel beschikbaar werden gesteld voor een select gezelschap. De drank stond bekend als een 'private tequila', een drank die zonder commerciële druk vervaardigd werd. Jaren lang is de spirit met passie geproduceerd, op basis van oude regels en gewoontes ook bekend als 'Los Codigos'. De naam is opgedragen aan de ambacht van vroeger, wat de inspiratie vormt voor iedere fles die geproduceerd wordt. Hedendaags is gekozen om de kwaliteit beschikbaar te maken voor een véél groter publiek, zonder dat hierbij de tradities uit oog verloren worden.

Het aanbod van dit merk is uiterst breed en smaakvol, waardoor je hier alle kanten mee op kunt. Kies bijvoorbeeld voor Codigo 1530 Blanco als je de tequila in diens meest pure vorm wilt proeven. Heerlijk om mee te mixen, maar ook puur het proberen waard. Ontdek je liever een gerijpte variant? De Codigo Añejo is het absolute kopstuk van dit merk.