https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

cointreau


Cointreau

Cointreau is een gerenommeerde naam in de markt likeuren en heeft een rijke historie. Sinds jaar en dag staat het bedrijf bekend om hun zeer smaakvolle sinaasappellikeur en diens opvallend vormgegeven fles. Ga op zoek naar uw favoriete Cointreau samenstelling en geniet in stijl van uw favoriete drankje.


Meer info


Sinaasappellikeur


Het bedrijf achter deze sinaasappellikeur is in 1849 opgericht in Angers te Frankrijk en kenmerkt zich door een rijke historie. Rond 1870 werd men in Angers aangetrokken tot bijzondere, schaarse fruitsoorten, zoals de sinaasappel. De omgeving was toentertijd rijkelijk voorzien van fruit, waarmee handig werd in gespeeld op de toenemende vraag naar likeuren. In de 17e eeuw was het bedrijf bijzonder succesvol met een kersenlikeur, vandaag de dag is het hun sinaasappellikeur die vele harten heeft veroverd.

De samenstelling van het perfecte recept heeft meerdere jaren op zich laten wachten, maar sindsdien is dit onveranderd gebleven. Zoals de sinaasappellikeur gedurende de 18e eeuw werd vervaardigd, zo gebeurt dit vandaag de dag nog steeds. Ook de gebruikte ingrediŽnten zijn onveranderd gebleven: het begint allemaal met alcohol, water, suiker en sinaasappelzeste.

Bijzonder is dat de zeste afkomstig is uit verschillende landen, zoals BraziliŽ, TunesiŽ, Senegal en Spanje. Op deze manier wordt zoete en (licht) bittere zeste gecombineerd, zodat de karakteristieke Cointreau smaak ontstaat. Door het soepele karakter kan een heerlijke Cointreau mix gemaakt worden, maar uiteraard kunt u hier ook puur van genieten.

Cointreau kopen


Bent u op zoek naar een heerlijke sinaasappellikeur? Zoek dan niet verder en kies voor Cointreau. Geniet van Frans vakmanschap op zijn best en ontdek nu zelf waarom Cointreau zo populair is. Profiteer van onze scherpe Cointreau prijs en geniet voordelig van uw drankje. Bestel nu op een werkdag voor 17.00 uur online en krijg uw bestelling de volgende dag thuis geleverd*.