https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

famous grouse


Famous Grouse: ťťn van de meest populaire blended whisky's

The Famous Grouse wordt al sinds 1800 geproduceerd en is tot op de dag van vandaag nog steeds een van de beter verkopende whisky's. Het merk staat bekend om de zachte, toegankelijke smaken die geliefd zijn bij een breed publiek. Je vind hier zowel de reguliere Famous Grouse whisky terug als een groot aantal andere varianten. Ontdek de verschillen en ga op zoek naar de fles die bij jou past.


Meer info

Meer artikelen laden

Famous Grouse: lees meer over het merk


Famous Grouse is in productie sinds het begin van de 18e eeuw. Toch duurde het tot 1896 alvorens de basis is gelegd voor de whisky, zoals wij deze vandaag de dag kennen. Matthew Cloag was de bedenker van het juiste recept en dit speelt hedendaags nog steeds een belangrijke rol binnen het productieproces. Voor de productie van Famous Grouse whisky wordt enkel met de beste ingrediŽnten gewerkt. De samenwerkingen met leveranciers zijn hierbij cruciaal en sommige relaties houden al meerdere generaties stand.

Deze blended whisky verkrijgt zijn kenmerkende karakter door de zorgvuldig uitgezochte ingrediŽnten en een grote beschikbaarheid aan vaten. Het blenden van de whisky is een uitdagende klus die toevertrouwd wordt aan de master blender van het merk. Deze heeft de taak om een constante kwaliteit te waarborgen en te zorgen voor uitstekend gebalanceerde smaken. Op basis van diverse bourbon- en sherryvaten wordt gezocht naar de perfecte samenstelling.

Famous Grouse online kopen


Famous Grouse koop je eenvoudig tegen een lage prijs via DrankDozijn. Je vindt hier een breed aanbod terug waardoor je ruime keuzemogelijkheden hebt. Of je nu een voorkeur hebt voor whisky die nagerijpt is op bijzondere vaten of bijvoorbeeld een rokerig karakter heeft, dit merk biedt het allemaal. Word bekend(er) met Famous Grouse en ontdek de verschillende soorten. Bestellen doe je voordelig en snel via de webshop.