https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

grey goose


Grey Goose

De roots van Grey Goose vodka liggen in de cognacstreek van Frankrijk, een streek waar men al geruime tijd bekend is met het produceren van hoogwaardige alcoholische dranken. Hedendaags is Grey Goose een van de bekendste wodka merken. Profiteer van onze vaste lage Grey Goose prijs en geniet voordelig van uw favoriete wodka.


Meer info


'Gray goose', bekend van de grijze gans


François Thibault is de drijvende kracht achter het merk Grey Goose vodka, wat voor een groot deel te wijten is aan zijn achtergrond in de cognacindustrie. François Thibault is keldermeester geweest, wat inhoudt dat hij gewend is om het algehele productieproces te overzien. Hierdoor is hij als een vis in het water bij Grey Goose. Onder zijn leiding wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het merk wordt ook vaak als Gray Goose geschreven wat samenhangt met de grijze gansen die sinds jaar en dag de flessen sieren.

Enkel de beste druiven worden gebruikt voor de productie van deze wodka, alsook tarwe wat uit de cognacstreek afkomstig is. Kenmerkend voor het merk is de éénmalige distillatie, waar andere bekende namen vaak kiezen voor een meervoudige distillatie. Dit allemaal tezamen is de fundering voor het hedendaagse succes. Wist u dat Gray Goose vernoemd is naar de grijze ganzen welke veelvuldig in de cognacstreek te vinden zijn?

Op zoek naar een Grey Goose aanbieding?


Indien u op zoek bent naar een Grey Goose aanbieding dan bent u aan het goede adres bij DrankDozijn! Hier vindt u altijd uw favoriete wodka tegen een lage prijs. Bestel uw favoriete soort eenvoudig online via onze webshop.

Wist u dat deze wodka zowel puur genuttigd kan worden als in de mix? Wees creatief en experimenteer hier naar hartenlust mee. Een goed beginpunt is een mix met een van de bekende frisdranken of vruchtensappen, maar de vodka kan ook toegevoegd worden aan diverse cocktails.