https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

ketel 1


Ketel 1 jenever: de favoriet van velen

Ketel 1 is afkomstig van het Schiedamse Nolet, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Hedendaags is Ketel een van de bekendste namen op het gebied van jenever. Geniet van een prachtig staaltje Nederlands vakmanschap en doe dit zoals jij wilt. Goede jenever bestel je eenvoudig online via onze webshop.


Meer info


Ketel jenever: lees meer over het merk


De Nolet distilleerderij is in 1691 opgericht door Joannes Nolet, wie gepassioneerd experimenteerde met kruiden en specerijen. Zijn opgedane ervaringen deelde hij met toentertijd met zijn zoon, waarna dit uiteindelijk van generatie op generatie is doorgegeven. Sinds die tijd wordt er met passie en kennis gewerkt aan het vervaardigen van heerlijke dranken, waarvan Ketel 1 het bekendst is. De basis voor de dranken die het merk vandaag de dag voert, is aan het eind van de 17e eeuw gelegd.

Inmiddels is de familie Nolet enkele generaties verder, maar nog steeds zijn zij de eigenaar van de distilleerderij. Een belangrijke spil in het web is Carolus Nolet, die in de jaren 70 de Ketel 1 heeft geïntroduceerd zoals wij deze vandaag de dag kennen. Vanaf 1980 zijn stappen gezet om het bedrijf gestaag uit te breiden naar een moderne distilleerderij. Leuk om te weten is dat de productie van dit oer-Hollandse distillaat nog steeds gebeurt in dezelfde stad als waar Joannes Nolet in 1691 neerstreek.

Op zoek naar een Ketel 1 aanbieding?


Wanneer je naar Ketel 1 tegen een lage prijs zoekt, bekijk dan het aanbod van DrankDozijn. Je vindt hier je favoriete drank altijd terug tegen een scherpe prijs, waardoor je éxtra voordelig kunt genieten. Natuurlijk geldt dit zowel voor de reguliere jonge jenever als de Ketel 1 Matuur. De unieke kruidenmelange van de Ketel jenever is ongeëvenaard en het zachte, zuivere karakter maakt dit een borrel als geen ander.