https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

laphroaig


Laphroaig: Islay whisky

Laphroaig is een échte Islay whisky die bekend staat om een avontuurlijk karakter. Veelvuldig wordt de whisky geroemd om de krachtige en uitgesproken smaken met soms bijna medicinale invloeden. Bij DrankDozijn vind je een groot aantal Laphroaig whisky's terug, waardoor je ruime mogelijkheden hebt om deze distilleerderij te ontdekken. Bekijk het aanbod online en bestel online tegen lage prijzen.


Meer info

Meer artikelen laden

Laphroaig whisky: meer dan 200 jaar historie


Laphroaig is een bekende naam op het gebied van Schotse whisky. De distilleerderij staat al ruim 200 jaar gevestigd op het eiland Islay, vlakbij de stad Port Ellen. Laphroaig is opgericht in 1815 door twee broers, Alexander en Donald Johnston. De familie Johnston zou tot 1954 verbonden blijven aan de distilleerderij waarna deze van eigenaar wisselde. Het hedendaagse assortiment is uiterst divers: je vindt hier de klassieke Laphroaig 10 years die al tijden toebehoort aan het kernassortiment, maar ook diverse andere expressies.

Er is een geschikte Laphroaig whisky voor nagenoeg ieder moment. Je kunt eindeloos genieten van de klassieke huisstijl van het merk, die uitstekend wordt belichaamd door zowel de 10 jaar oude expressie als door de Laphroaig 18 years. Daarnaast kun je ook andere kanten van de ambacht ontdekken, doordat er diverse bottelingen zijn die (na)rijpen op interessante vatcombinaties, waaronder ex-sherry, ex-port of quarter casks. Hierdoor wordt het robuuste karakter van de spirit fraai gebalanceerd of worden juist bepaalde delen hiervan éxtra geaccentueerd.

Op zoek naar Laphroaig tegen een scherpe prijs?

 
Wanneer je liefhebber van Laphroaig bent, dan is DrankDozijn dé webshop voor jou! Je vindt hier een breed aanbod van dit merk tegen lage prijzen. De kans is groot dat je hier jouw favoriete fles terugvindt, maar daarnaast bieden wij je ruime mogelijkheden om deze distilleerderij (verder) te ontdekken. Ongeacht wat je voorkeur heeft, de kans is groot dat je bij ons vindt wat je zoekt.