https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

licor 43


Licor 43

Licor 43 staat te boeken als de best verkopende Spaanse likeur allertijden. Het toegankelijke en zoete karakter zorgt voor een trouwe schare fans. Licor 43 laat de mensen met volle teugen genieten van het leven, onder begeleiding van een heerlijk drankje. Haal een stukje van het zonnige Spanje in huis en ga op zoek naar uw favoriete Licor 43 mix.


Meer info


Likeur 43, Spaans vakmanschap


De geschiedenis van Likeur 43 gaat terug naar de tijd der Romeinen. Toen de Romeinen rond 209 voor Christus de stad Carthago Nova veroverde, kwamen zij in aanraking met 'Liqvor Mirabilis', wat vrij vertaalt 'wonderbaarlijke vloeistof' betekent. Dit was een goedkleurige elixer op basis van inheemse vruchten en kruiden en dient als inspiratie voor de 43 likeur.

Een Spaanse familie, met de naam Zamora, is rond 1946 begonnen met het bottelen van een eigen drankje. Likeur 43 wordt gemaakt op basis van een goed bewaard familierecept. Vandaag de dag zijn er slechts drie mensen van de familie Zamora die het geheime recept van de 43 likeur kennen.

Voornamelijk kruiden, citrusvruchten en ander fruit, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, wordt gebruikt in het productieproces. De exacte samenstelling is tot op heden onduidelijk. Wel is bekend dat de ingrediŽnten stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd worden. Likeur 43 is helder en goud van kleur met accenten van vanille en karamel. Wilt u inspiratie op doen voor een smaakvolle Licor 43 mix? Bekijk dan ons blog.

Licor 43 voordelig online kopen?


Wanneer u op zoek bent naar Licor 43 dan zit u goed bij DrankDozijn. Bestel deze populaire Spaanse likeur gemakkelijk en goedkoop online via de webshop. Bestellingen die op werkdagen vůůr 17.00 uur zijn geplaatst en betaald die kunnen de volgende dag al worden aangeboden.