https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

luxardo


Luxardo

Luxardo is een een Italiaans familiebedrijf wat al sinds 1821 actief is. Passie en vakmanschap staan centraal, waarbij gewerkt wordt volgens eeuwenoude tradities om de meest smaakvolle likeuren te vervaardigen. De uitmuntende kwaliteit van de Luxardo dranken heeft ervoor gezorgd dat dit de basis is van uiteenlopende cocktails en mixdrankjes.


Meer info


Luxardo, klassieke Italiaanse likeuren


Luxardo vervaardigt klassieke Italiaanse likeuren, zoals Luxardo limoncello, maraschino en sambuca. Sinds 1821 is de productie van hoogwaardige likeuren van start gegaan, waarbij kennis van generatie op generatie wordt doorgeven. De eerste likeur waar succes mee werd geboekt betrof de Luxardo maraschino, welke aan het eind van de 18e eeuw in de smaak viel in de hogere rangen van het keizerrijk Oostenrijk. Hedendaags zijn het ook de limoncello en Luxardo sambuca die het hart van menig liefhebber sneller laat kloppen.

Hedendaags is Luxardo een grote naam in de binnen- en buitenlandse likeurenmarkt. Inspiratie nodig om te mixen met de de dranken van Luxardo? Kies voor een samenstelling met Luxardo Marachino (20 ml), gin (40 ml), Campari (10 ml) en 35 ml ananassap. Schenk dit in een glas met ijs en u bent klaar om te genieten. Mixt u liever met sambuca? Probeer dit een in de mix met een kopje koffie en slagroom of bijvoorbeeld met vruchtensap.

Luxardo limoncello prijs


Mixdrankjes en cocktails maken is bijzonder leuk, zeker als dit tegen een scherpe prijs kan. scherpe prijs kan. Om deze reden werken wij met een vaste lage Luxardo limoncello prijs, zodat u altijd voordelig uit bent. Kies voor de Luxardo die bij u past en bestel deze eenvoudig en vertrouwd via de webshop.