ricard


Ricard

Ricard is een grote naam op het gebied van pastis en anijsdranken, afkomstig uit Frankrijk. Ontdek deze verfrissende drank met verleidelijke en kruidige invloeden. Ontdek nu zelf waarom deze pastis zo geliefd is in binnen- en buitenland. Ongeacht of u uw Ricard graag mixt of toch liever puur drinkt, met deze drank kunt u alle kanten. Bestel eenvoudig en snel online tegen een scherpe prijs.


Meer info


Ricard drank


Ricard drank is voortgevloeid op basis van een recept wat door een concurrent, Pernod, is ontwikkeld. Zij waren de bekendste speler op het gebied van anijsdranken, waarna Paul Ricard, de oprichter van het Ricard merk, tot nieuwe inzichten kwam. De Ricard drank, zoals wij dit vandaag de dag kennen, is een mengsel op basis van verschillende kruiden, waaronder anijs, koriander, kamille en citroenkruid. Er wordt ook zoethout aan toegevoegd, zodat de anijsinvloeden goed gebalanceerd worden en niet geheel de boventoon voeren.

De firma's Pernod en Ricard zijn uiteindelijk gefuseerd, waarna Pernod Ricard een feit was. Door de samensmelting is de leidende rol verstevigd binnen de markt van anijsdranken.

Ricard kopen


Wanneer u Ricard wilt kopen dan zit u goed bij DrankDozijn. Door onze vaste lage prijzen profiteert u als het ware altijd van een Ricard aanbieding en kunt u altijd voordelig van uw favoriete drank genieten. Benieuwd naar wat de originele drinkwijze van deze drank is? Meng één deel anijsdrank met vijf delen water en voeg wat ijs toe. Mixt u liever met andere (fris)dranken? Ook dit kan, geniet zoals u dat wilt.