rutte


Rutte: bekend om jenever en meer

Rutte is een oer-Hollands bedrijf dat bekend is geworden om de productie van vele kwaliteitsdranken, waaronder de Rutte oude jenever en Rutte jonge jenever. Het aanbod omvat echter meer dan enkel dit; ook liefhebbers van gin en korenwijn wordt gedacht. Word bekend(er) met het vakmanschap van eigen bodem en geniet van een divers aanbod aan dranken. Bestellen doe je voordelig en snel via de webshop van DrankDozijn.


Meer info


Rutte: het verhaal achter de drank


Rutte is een firma met een lange historie die teruggaat naar 1872, het jaar waarin Simon Rutte besloot om een distilleerderij in Dordrecht te beginnen. Het familiebedrijf heeft zich door de jaren heen tot een begrip binnen de Nederlandse markt opgewerkt, maar ook in het buitenland wordt de kwaliteit van Rutte dranken erkend. Oude recepturen, kennis en vakmanschap vormen de fundering van het succes in combinatie met het gebruik van enkel pure en volledig natuurlijke ingrediŽnten. Samen leidt dit tot uiteenlopende, maar bovenal voortreffelijke dranken.

Door de jaren heen is er het nodige veranderd, maar dit geldt niet voor de ambacht en liefde die schuilgaat achter de productie. De dranken van Rutte worden nog steeds op dezelfde manier vervaardigd, waarbij de kennis van generatie op generatie wordt doorgegeven. Sinds de jaren '90 van de twintigste eeuw is het bedrijf niet meer in handen van de familie die dit allemaal begonnen is. Desondanks worden tradities van vroeger niet uit het oog verloren. Oude recepten van de Rutte gin en jenever, vormen hedendaags nog steeds de basis van de dranken die wij vandaag de dag voorgeschoteld krijgen.

Smaak is alles bij Rutte! Om de kwaliteit hiervan te waarborgen worden geen kleurstoffen of aroma's toegevoegd aan de distillaten. Alle smaak wordt zelf onttrokken aan fruit, kruiden en specerijen. Hierbij zoekt men stad en land af om de beste ingrediŽnten in handen te krijgen, waarbij alles vers moet zijn. Hierdoor ben je ervan verzekerd van ťchte kwaliteitsproducten. Leuk om daarnaast te weten is dat alle Rutte jenevers een vatrijping ondergaan en dit doen zij al vanaf het moment dat begonnen werd met het produceren van deze dranksoort. Het is aan de Meester Distillateur om ervoor te zorgen dat de dranken zich optimaal ontwikkelen in de vaten.

Rutte jenever koop je bij DrankDozijn


Ben je gek op Rutte Jenever? Bekijk dan het aanbod in de webshop van DrankDozijn. Je vindt hier verschillende dranken terug, waaronder de oude en jonge jenever van Rutte. Ga op zoek naar jouw favoriete soort en bestel eenvoudig online tegen een scherpe prijs. Daarnaast profiteer je van een korte levertijd, zodat je snel van jouw favoriete dranken kunt genieten. Wil je naast het aanbod van Rutte ook nog andere Jenever aanbiedingen bekijken? Ook dan is de kans groot dat je hier vindt wat je zoekt.