https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

tanqueray


Tanqueray Gin

Tanqueray is een Brits gin- en vodkamerk. Tanqueray London Dry Gin is het originele product en wordt sedert 1948 verkocht in groene flessen met een vorm welke geïnspireerd is op een cocktailshaker. Tegenwoordig is het portfolio uitgebreid met meerdere interessante gins, vallend onder verschillende smaakprofielen. Ontdek het assortiment en ga op zoek naar uw favoriete gin.


Meer info


De Historie van Tanqueray gin


De ondernemer Charles Tanqueray begon in 1830 met een distilleerderij in Bloomsbury nabij London. In 1868 toen Charles stierf, nam zijn zoon Charles Waugh Tanqueray zijn zaken over. Hij was slechts 20 jaar oud destijds maar al een briljante zakenman en zeer innovatief bezig, net als zijn vader. Wist u dat de distilleerderij bijna in zijn geheel verloren is gegaan tijdens de Tweede Wereldoorlog? Slechts één distilleerketel bleef ongedeerd. De toekomst ziet er gelukkig beter uit, doordat het merk (nog steeds) een prominente positie inneemt binnen de markt der gins.

Hedendaags staat het Tanqueray assortiment bekend om diens verschillende productiestijlen. Als u zoekt naar een frisse citrus gin, probeer dan eens de Tanqueray Gin 10. Indien uw voorkeur meer uitgaat naar zoete gin, probeer dan eens de Old Tom. De gin van deze distilleerderij is ideaal voor een gin & tonic combinatie, ontdek de verschillende smaken en laat u verrassen door het aanbod.

 

Tanqueray online kopen doet u bij DrankDozijn


Bestel uw favoriete gin voordelig en snel via de webshop van DrankDozijn. Bestelt u op een werkdag voor 17.00 uur? Dan kan uw bestelling de volgende dag al worden aangeboden. Zodoende kunt u snel van uw aankoop genieten.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Leest u graag over gin en andere dranken? Bezoek dan eens ons DrankDozijn Blog.