https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

villa massa


Villa Massa

Villa Massa is bekend van hun bijzonder smaakvolle limoncello welke in ItaliŽ wordt vervaardigd. Het merk is een synoniem geworden voor limoncello van hoge kwaliteit. Geniet van Italiaans, ambachtelijk vakmanschap en geniet van de alom geliefde Villa Massa Limoncello. Ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar het puur drinken van de drank of het mixen hiervan, met deze limoncello kunt u alle kanten op.


Meer info


Limoncello, de rijke geschiedenis van Villa Massa


Villa Massa is een citroenlikeur met een kwaliteitsstempel in de vorm van 'Liquore di Limone di Sorrento P.G.I.' Dit is een Europees keurmerk waarmee aangegeven wordt dat de gebruikte ingrediŽnten van natuurlijke aard zijn. Op het landgoed van de familie Massa wordt sinds 1890 limoncello vervaardigd, toch heeft het tot 1991 geduurd alvorens Villa Massa officieel is opgericht.

De kennis op het gebied van productie wordt van generatie op generatie doorgeven. Dit is typerend voor de authentieke Italiaanse manier van werken. Villa Massa is het eerste Italiaanse bedrijf dat Limoncello in binnen- en buitenland verkocht. Door hier vroeg mee van start te gaan is de basis gevormd voor de hedendaagse populariteit van het merk. Villa Massa Limoncello is in meer dan 50 landen verkrijgbaar.

Limoncello kopen


Wanneer u op zoek bent naar een limoncello aanbieding dan bent u aan het juiste adres bij DrankDozijn. Wij hanteren het gehele jaar door een vaste lage prijs. Daarnaast profiteert u van een korte levertijd: wanneer u op een werkdag voor 17.00 uur bestelt en betaalt, dan kan uw bestelling de volgende dag al worden geleverd*.