https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

cÓroc


CÓroc

Ciroc vodka is een alom bekende naam in de wodkawereld. De wodka wordt vervaardigd op basis van de beste Franse druiven welke zorgen voor de soepele en kenmerkende smaak. Het hedendaagse assortiment is bijzonder smaakvol en kleurrijk, laat u verrassen door de verschillende soorten en kies voor de wodka die bij u past.


Meer info


Ciroc Vodka


Ciroc Vodka is in 2003 opgericht door Jean-Sebastian Robiquet, afkomstig uit de Bordeaux regio van Frankrijk. Het bijzondere aan de wodka is dat er gekozen wordt om te distilleren op basis van druiven. De inspiratie hiervoor vloeit voort uit de streek van herkomst waar al decennia lang voortreffelijke wijnen worden geproduceerd. De distilleerderij waar Ciroc wordt vervaardigd is al sinds de 15e eeuw in handen van de familie Robiquet. De kennis op gebied van het vervaardigen van wijn en distilleren, die door de jaren heen is verzameld, komt samen bij de productie van Ciroc Vodka.

Het gebruik van de beste Franse druiven, een vijfvoudige distillatie, koude maceratie ťn koude fermantie zorgt uiteindelijk voor het zijdezachte karakter. De druiven worden zorgvuldig geselecteerd, alvorens dit tot een wijn wordt gedistilleerd. Vervolgens komt kennis, vakmanschap en passie samen om uiteindelijk tot de wodka te komen die de harten van velen heeft veroverd. Het huidige aanbod bestaat uit de klassieke Ciroc 1l, maar ook uit verschillende fruitvarianten zoals de Ciroc apple. Hier wordt de reguliere wodka verrijkt met verse smaakextracten, zodat een fraai samenspel aan smaken ontstaat.

Ciroc prijs


DrankDozijn werkt met een vaste lage Ciroc prijs, waardoor uw voordelig van uw favoriete wodka kunt genieten. Bent u op zoek naar een goede wodka om cadeau te doen of om zelf van te genieten? Zoek dan niet verder en kies voor Ciroc. Deze wodka kunt u uitstekend puur nuttigen, maar is ook heerlijk in de mix of in cocktails.