https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

de kuyper


De Kuyper: één van de grootste likeurmerken

De Kuyper is een oer-Hollands bedrijf en tegelijkertijd één van de meest toonaangevende producenten op het gebied van 
lekkere likeuren. Naar wat voor variant je ook zoekt, de kans is groot dat je deze hier kunt vinden. Ben je gek op het maken van smaakvolle mixdranken en de lekkerste cocktails? Dan is de Kuyper een merk dat jij ontdekt moet hebben.


Meer info

Meer artikelen laden

De Kuyper: het verhaal achter de drank


De geschiedenis van de Kuyper dranken is ontzettend lang. Het familiebedrijf is in 1695 opgericht door Petrus de Kuyper, waarbij het in eerste instantie als een kuiperij werkzaam was. Zijn derde zoon, Jan, nam jaren later het besluit om een distilleerderij te openen in Schiedam. Vanuit hier verwierf het bedrijf snel naam en groeide dit op een rap tempo. Het waren vervolgens Jans zonen, Johannes en Pieter, die de volgende belangrijke slag sloegen: de overname van een grote distilleerderij in Rotterdam. Het bedrijf groeide snel door en startte tevens de export naar overzeese markten, zoals het Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk.

De familie de Kuyper heeft het bedrijf door goede en slechte tijden geloodst. Zij hebben de Frans-Nederlandse oorlog en de hierbij horende exportblokkade van Napoleon doorstaan, maar ook de Amerikaanse drooglegging en beide Wereldoorlogen die van invloed zijn geweest op de bedrijfsvoering. Ondanks de verschillende tegenslagen hield men de rug recht en lieten zij de kwaliteit van de distillaten voor zichzelf spreken. Door de jaren heen is de Kuyper dranken uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort. Ondanks dat er met verloop van tijd de nodige veranderingen zijn doorgevoerd, blijft de basis hetzelfde: passie voor dranken combineren met een uitstekend gevoel voor ondernemen. Het perfecte distillaat is het resultaat van vakmanschap, de juiste ingrediënten en een uitgekiend productieproces. Bij de Kuyper beheert men deze facetten als geen ander.

Wil je dranken van de Kuyper kopen? Bekijk dan het aanbiod

 
Het uitgebreide en kleurrijke aanbod van de Kuyper staat bekend om de diens excellente kwaliteit. Door de grote verscheidenheid aan smaken is dit merk ontzettend geliefd in de cocktailwereld, maar natuurlijk kun jij ook vanuit huis de lekkerste mixdrankjes en cocktails serveren. Ongeacht of je een voorkeur hebt voor bijvoorbeeld de Blue Curaçao van de Kuyper of toch de Kuyper Dropshot, je vindt het allemaal bij DrankDozijn! Koop jouw favoriete fles eenvoudig en voordelig via de webshop.