flügel


Flugel

Flugel, bekend van de slogan 'let the duck out', is een van de populairste shooters. Met dit alom geliefde drankje kan er van elk moment een feestje gemaakt worden. Plannen voor een feestje of liefhebber van Flugel? Dan bent u hier aan het juiste adres. Flugel kopen doet u online bij DrankDozijn.


Meer info


Flugel kopen


Flugel kopen doet u eenvoudig online, waarna uw favoriete drankje bij u thuis bezorgd kan worden. Deze shooter is in 1996 op de markt gebracht en hedendaags niet meer weg te denken op feestjes of in het uitgaansleven. Dit drankje staat synoniem voor feest en gezelligheid, zodat de ultieme party beleving gecreëerd wordt. Maak het feest compleet met Flugel!

Flugel wordt gemaakt van onder andere rode wodka en guarana, daarnaast heeft de shooter 10% alcohol. Samen zorgt dit voor de unieke smaak. Met verloop van tijd zijn er meerdere partydrinks op de markt gekomen, maar tot op heden zijn er maar weinig die aan Flugel kunnen tippen. Wanneer u op zoek bent naar een goede shooter dan zit u goed bij dit merk.

Doos Flugel kopen


Een doos Flugel kopen? Wanneer u Flugel bij DrankDozijn koopt dan bent u direct klaar voor een feestje. Met deze handige verpakking heeft u in een handomdraai 40 flesjes voorradig. Treft u voorbereidingen voor een feestje? Vergeet uw Flugel dan niet! Indien u op een werkdag voor 17.00 uur bestelt en betaalt, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.