https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

glendronach


GlenDronach: single malt whisky

GlenDronach is een gerenommeerde naam in de single malt whisky wereld. Liefhebbers van volle, complexe en zr smaakvolle whisky zitten goed bij dit merk. Laat je verassen door bijzonder Schots vakmanschap dat resulteert in voortreffelijke whisky met veelal invloeden van sherry. Bij DrankDozijn vind je een grote diversiteit aan flessen afkomstig van deze distilleerderij. Bekijk het assortiment en bestel jouw favoriete fles direct online.


Meer info

Meer artikelen laden

GlenDronach whisky: afkomstig uit de highland regio van Schotland


GlenDronach whisky wordt sinds 1826 vervaardigd, waardoor dit een distilleerderij met een lange historie is. De oprichter van het merk is James Allardice, naar wie de GlenDronach 18 years is vernoemd. De naam van de distilleerderij betekent 'Vallei van de Dronach' en is afgeleid van een nabijgelegen rivier. Vanuit Forgue, een klein plaatsje in het oosten van de Highland regio van Schotland, wordt gewerkt aan het vervaardigen van alom geliefde single malt whisky.

GlenDronach heeft door de jaren heen een grote schare fans verworven en de distilleerderij wordt met name geroemd om diens complexe sherry whisky's. De whisky's verkrijgen deze smaakvolle invloeden door een rijping op vaten die voorheen sherry bevatten. Doordat de gebruikte vaten bijdragen aan het uiteindelijke karakter van de drank, worden enkel de beste vaten gebruikt voor de rijping van GlenDronach whisky.

GlenDronach whisky online kopen


GlenDronach online kopen doe je natuurlijk bij DrankDozijn! Hier vind je een breed aanbod aan beschikbare flessen, waardoor zowel de beginnende als meer gevorderde whiskydrinker kan slagen. Leer het merk kennen en ontdek de 8 of 12 jarige whisky, of kies voor een oudere uitgave en ontdek de complexiteit hiervan. Ook aan liefhebbers van whisky op vatsterkte wordt gedacht; de cask strenght bottelingen van dit merk worden ontzettend goed ontvangen. Bekijk nu snel het aanbod en bestel voordelig online via de webshop.