malibu


Malibu

Malibu staat wereldwijd bekend als een zoete, tropische rum. Voor iedereen die van kokossmaken houdt of zich graag in de tropen waant is Malibu rum een aanrader. Of u nu een voorkeur heeft voor het puur nuttigen van de drank, voor mixdrankjes of cocktails, met deze rum kan het allemaal. Uw favoriete Malibu drank online kopen tegen een lage prijs doet u via de webshop van DrankDozijn.


Meer infoMalibu rum, een verrasing uit de tropen


Malibu, de tropische verrassing uit Barbados bestaat al sinds het midden van de 17e eeuw, alvorens het in 1893 door de West Indies Rum Distillery als merk werd geregistreerd. Aanvankelijk mengde de inwoners van Barbados de suikerriet melasse met kokos aroma's en distribueerde men de rum uitsluitend in het Caribisch gebied. Echter werd de zoetige, kokosachtige smaak zo lekker bevonden dat de Malibu rum zich, door toedoen van de 12Island Shipping Company, razendsnel over de gehele wereld verspreide. Sindsdien is Malibu rum uitgegroeid tot een succesvol internationaal merk met als nummer n product de Malibu Coconut. Hedendaags is Pernod Ricard eigenaar van het merk.

De Malibu drank heeft inmiddels harten van over de gehele wereld veroverd. Gek is het dan ook niet dat Malibu mixen bijzonder populair is. De Malibu Cola is zo ongeveer een klassieker, maar probeer de rum ook eens met bijvoorbeeld jus d'orange of ananassap. Ook kunt u uiteraard naar hartenlust experimenteren door de drank toe te voegen aan uw eigen cocktailcreaties. Wilt u graag wat inspiratie op doen? Bekijk dan ons blog omtrent Malibu mixen.

Bestel Malibu drank voordelig online via DrankDozijn

 
U kunt uw favoriete rum voordelig en snel online bestellen via de webshop van DrankDozijn. Bestellingen die op werkdagen vr 17.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog verzonden. Zodoende kunt u snel van uw drank genieten.