https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

pimm's


Pimm's

Pimm's is een likeur, voor het eerst gemaakt door James Pimm in 1823. Hij had een oesterbar in Londen en serveerde daar een eigen gemaakt kruidendrankje op basis van gin, dat goed dienst deed als digestief.


Meer info


No 1


Het werd no. 1 genoemd, naar het glaasje waaruit het werd gedronken. Het werd razend populair en in 1859 werd het ook commercieel verkocht, en met behulp van fietsventers aan de man gebracht. In 1880 verkocht Pimm zijn bedrijf en de rechten op zijn naam en in 1887 werd Pimm's Oyster Houses een franchise onderneming. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid en is nu in handen van Diageo.

The Pimm Daddy


De vader der buitencocktails. Deze klassieker zit vol met sappig fruit en aroma's van mint. Perfect om alle gasten mee te pleasen. Dus, grijp een fles Pimm's No 1 bij de hals en Let's Cocktail!
  1. Vul een groot glas met ijs
  2. Schenk 25ml Pimm's No 1 over het ijs
  3. Vul het glas verder aan met 100ml Fever Tree Lemonade
  4. Garneer met aardbei, sinaasappel komkommer en munt
 Onthoud goed: Deze Pimm Daddy is verleidelijk, smaakvol en gemaakt om te delen. Enjoy!

Vragen?


Indien u vragen heeft neem dan contact op met onze klantenservice. Wanneer u graag over verschillende soorten drank leest, bekijk dan eens ons DrankDozijn Blog.