https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

quaglia


Quaglia Licore: ambachtelijke likeuren uit ItaliŽ

Quaglia is een Italiaans familiebedrijf dat bekend is geworden met de productie van diverse ambachtelijk vervaardigde likeur. Traditie en innovatie vormt de basis voor de dranken die deze distilleerderij vervaardigt. Ben je liefhebber van uiteenlopende kwaliteitslikeuren? Bekijk dan het aanbod.


Meer info


Quaglia likeuren: ontdek het uiteenlopende aanbod

 
Het Italiaanse Quaglia vervaardigt uiteenlopende likeuren op basis van verschillende fruit- en kruidensoorten. De firma is in 1906 opgericht en de distilleerderij staat gevestigd op de zonnige heuvels tussen Monferrato en Turijn, een gebied dat een rijke historie heeft wanneer aankomt op dranken. Het hedendaagse aanbod aan Quaglia likeuren is uiterst divers. Je vindt hier likeuren die puur het best tot uiting komen, bijvoorbeeld als digestief, maar ook andere dranken die juist jouw cocktails naar een hoger niveau tillen.