smirnoff


Smirnoff

Smirnoff Ice en vodka zijn de meest bekende producten toebehorend aan het merk. Het hedendaagse assortiment bestaat uit verschillende Smirnoff varianten, wat de veelzijdigheid van het merk kenmerkt. Of u nu een voorkeur heeft voor de reguliere Smirnoff vodka of toch liever een vodka variant met een smaakje heeft, met deze drank kan het allemaal.


Meer info


Smirnoff Ice & vodka


De basis voor de Smirnoff Ice en vodka, zoals wij deze vandaag de dag kennen, is door Piotr Smirnoff in 1864 gelegd. Uiteindelijk mocht hij met zijn vodka de Russische tsaar van drank voorzien. Nadat de Russische macht later werd overgenomen was het gedaan met deze overeenkomst. Het was de zoon van Piotr, genaamd Vladimir, die uiteindelijk neerstreek in Parijs en bouwde aan de populariteit van het merk. Vanaf dit moment werd gestart met het verkopen van de vodka onder de naam 'Smirnoff'.

 

Mix!


Je kent vast de bekende wodka mixdrankjes waarbij de wodka gemixt wordt met één extra ingrediënt. Dat moet spannender kunnen toch? Die wodka-jus en rode wodka met RedBull ken je nu inmiddels wel. Precies! Wij gaan je een beter voorstel doen. Zorg dat je een fles Smirnoff bij de hand hebt. Daarnaast ga je ook een sinaasappel, 4 frambozen, cranberrysap, mangosap en sodawater nodig hebben.
  1. Vul een groot glas met ijs
  2. Schenk 50ml Smirnoff Vodka in het glas
  3. Voeg daar 4 plakjes sinaasappel aan toe en 4 losse frambozen
  4. Giet er 100ml cranberrysap overheen
  5. Doe daar nog 100ml mangosap bij
  6. Vul het glas af met ongeveer 50ml sodawater
  7. Even roeren en klaar!
Extra tip: laat het glas met de wodka en de sinaasappel en frambozen heel even staan voordat je de rest van de ingrediënten erbij doet. Hierdoor trekken de smaken extra goed in voor een nog intensere smaakbeleving. Zo heb jij lekker snel een heerlijke Smirnoff Summer Punch gemaakt. Ons geheimpje!

Op zoek naar een Smirnoff aanbieding?


Indien u op zoek bent naar een goede Smirnoff aanbieding dan loont het om het assortiment van DrankDozijn te bekijken. U vindt hier altijd uw favoriete vodka tegen een scherpe prijs. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst en betaald die worden dezelfde dag nog verzonden. Geniet zo zéér snel van uw dranken.