https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

sonnema


Sonnema

Sonnema heeft een lange historie die teruggaat tot 1860. Tot op de dag van vandaag wordt deze bitter geproduceerd op basis van het recept waarmee het allemaal is begonnen. De Sonnema Berenburg is stevig van smaak en kan uitstekend gemixt worden met frisdrank. Geniet van Fries vakmanschap.


Meer info


Berenburg


Berenburg is in 1860 op de kaart gezet door Fedde Sonnema uit het Friese Dokkum. Berenburg wordt met een 'e' geschreven doordat 'Beerenburg' een beschermde handelsnaam is. Het was namelijk een Amsterdamse kruidenhandelaar, Hendrik Beerenburg, die Fedde Sonnema op het idee bracht om een kruidendrank te gaan verkopen. De Amsterdammer leverde kant-en-klare kruidenpakketten waarmee drank vervaardigd kon worden.

In de 19e eeuw trokken schippers van Amsterdam naar Friesland, waarna de kruidenpakketten bij Fedde Sonnema terecht kwamen. Vervolgens ging Fedde aan de slag met het produceren van zijn kruidendrank. Hij wilde graag zijn eigen draai geven aan het Amsterdamse recept, waardoor hij de pakketten van Beerenburg aanvulde met zijn eigen kruidenselectie. Vervolgens werd hier jenever aan toegevoegd, waarna dit 24 uur kon intrekken. Vanaf dat moment was Sonnema Berenburg een feit.

Sonnema Berenburg aanbieding


Op zoek naar een Sonnema Berenburg aanbieding? Dan loont het om het aanbod van DrankDozijn te bekijken. Wij hanteren een vaste lage Berenburg prijs, waardoor u altijd voordelig uit bent. Bestel eenvoudig online en laat de bestelling op een dag naar keuze thuis bezorgen*. Op deze manier geniet u snel Ún voordelig van uw favoriete drankje.