https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

the botanist islay


The Botanist Islay

Deze gin komt uit de stallen van de bekende whisky producent Bruichladdich. Het merk is nog vrij nieuw en is uit noodzaak ontstaan. In 2000 redde voormalig eigenaar en huidig CEO van...


Meer info


Bruichladdich Distillery Mark Reynier van ondergang. Tijdens de eerste jaren dat hij de scepter zwaaide werden vooral de wat duurdere whisky's terug op de markt gebracht. Echter, stagneerde de winst en moest de onderneming vervolgens opzoek gaan naar nieuwe groeimogelijkheden. Er werd volop ingezet en ge´nvesteerd in het op de markt brengen van nieuwe jonge Bruichladdich whisky's die in grote aantalllen werden gestookt. Tevens zorgde deze omstandigheden voor een expansie van het productaanbod. Dit was de geboorte van de eerste en vooralsnog enige Islay Dry Gin. In 2012 is The Bruichladdich Distillery verkocht aan Remy-Cointreau en heeft Mark Reynier afscheid genomen van het bedrijf.