https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Ierse whiskey

Ierse whiskey is rijkelijk vertegenwoordig in het whiskey assortiment van DrankDozijn. Uiteraard zijn al uw favoriete merken gemakkelijk te vinden. Ieren hebben naar verluidt als eerste whiskey gedistilleerd, iets waar zij zelf heel trots op zijn. Hedendaags zit de Ierse whiskey in een opmars, waardoor het aanbod een stuk uitgebreider is dan voorheen. De beste Ierse whiskey koopt u gemakkelijk en voordelig bij DrankDozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Ierse whiskey merken


Ierse whiskey merken zijn onder vertegenwoordigd in de markt, in vergelijking met het aantal afkomstig uit anderel landen. Ondanks dit kleine aantal kent het land een grote diversiteit aan productietechnieken en smaakstijlen. Over het algemeen heeft de Ierse whiskey een toegankelijk en (licht) kruidig karakter.

In de 19e eeuw was Ierse whiskey dominant aanwezig in de wereld. het geheim achter het succes waren de grote pot stills, waarmee de whiskey werd vervaardigd. Het gebruik hiervan hielp de Ieren een voor die tijd ongekende consistentie te bereiken. John Jameson, oprichter van Jameson whiskey, was een van de belangrijkste pioniers gedurende deze periode.


Bestel Ierse whiskeymerken eenvoudig online


Bij DrankDozijn profiteert u altijd van een scherpe prijs en een korte levertijd. Bestellen gaat eenvoudig en snel via de webshop. Indien u voor 17.00 uur op werkdagen een bestelling plaatst en deze ook gelijk betaalt dan wordt de bestelling de volgende dag aangeboden*.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Vergeet niet ons DrankDozijn Blog te volgen voor leuke verhalen over whiskey en andere dranken.