https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

arette


Arette

Arette is een product van Tequila Arette de Jalisco, opgericht rond 1900 door de familie Orendain en sinds 1976 gerund door Eduardo en Jaime Orendain. De naam Arette komt van het...


Meer info


gelijknamige paard dat onder Humberto Mariles, tijdens de Spelen van 1948, een bronzen en twee gouden medailles won bij het springen. Het merk is ge´ntroduceerd in 1986 als eerbetoon aan deze gebeurtenis, die tot nu toe de enige gouden medailles opleverde voor Mexico bij deze discipline. Arette tequila wordt gemaakt van 100% eigen agave.Kwaliteit voert altijd de overhand ten opzichte van kwantiteit, dat is het motto van Orendain broers, die daarmee in de voetsporen treden van hun opa en daarmee het ambachtelijke productieproces in ere houden en zodoende de familiaire nalatenschap van hoogst kwalitatieve tequila waarborgen.