https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

bacardi


Bacardi: n van de meest bekende rum merken

Bacardi is n van 's werelds bekendste merken op het gebied van rum. Hedendaags bestaat het aanbod uit verschillende soorten en smaken, waardoor er voor iedere gelegenheid een geschikte fles te vinden is. Van de bekende witte rum van Bacardi tot de kant-en-klare Bacardi Mojito! Bekijk het assortiment en kies de variant die jij zoekt. Bacardi online bestellen doe je tegen een scherpe prijs bij DrankDozijn.


Meer info

Meer artikelen laden

Bacardi rum: een deel uit de rijke geschiedenis


Het begon allemaal in 1862 toen Don Facundo Bacardi een distilleerderij opende in Santiago de Cuba, te Cuba. In de jaren die volgden, verfijnde Don Facundo Bacardi zijn receptuur voor het maken van rum, hetgeen nog op de dag van vandaag wordt gebruikt. Volgens deze receptuur wordt ook de bekendste soort van het merk vervaardigd; de Bacardi Carta Blanca. Door de jaren heen is het assortiment aangevuld met diverse uiteenlopende flessen, waardoor je als rum liefhebber alle kanten op kunt met dit merk.

Het logo van de distilleerderij wordt al ontzettend lang gesierd door een vleermuis. Het verhaal hierachter is dat Doa Amalia, de vrouw van Don Facundo Bacardi, vleermuizen tegenkwam in de distilleerderij en dat deze gezien worden als gelukssymbool. Hierdoor stond zij erop dat het dier in het logo verwerkt werd. Dit wordt tot op de dag van vandaag in stand gehouden.

GENIET VAN ELKE DAG


Het merk kent een roerige geschiedenis, waardoor juist belangrijk is dat je iedere dag viert! Organiseer je een feestje of een viering van een bijzondere gebeurtenis, of gewoon omdat de zon schijnt? Bied je gasten heerlijke cocktails aan gemaakt met Bacard Mojito of Bacardi Pineapple Fusion. Op zoek naar een uniek drankje? Dan kies je voor de bijzondere Bacardi Carta Fuego.

Op zoek naar een Bacardi aanbieding?


Bij DrankDozijn vind je een uitgebreid aanbod aan Bacardi tegen lage prijzen. Hierdoor geniet je extra voordelig en wordt het aankopen van jouw favoriete flessen ng leuker. Bekijk ons aanbod en kies jouw favoriete soort op basis van de smaak of prijs. Je vindt hier de klassieke Bacardi Carta Blanca terug, waar je heerlijk mee kunt mixen, maar daarnaast ook diverse andere flessen. Drink je bijvoorbeeld liever een kruidige rum? Kies dan voor Bacardi Oakheart. Verder ben je ook voor rum met een lekker fruitig karakter bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel het aanbod en bestel direct online. Vandaag voor 17:00 uur Bacardi kopen, betekent morgen in huis* en klaar om gemixt te worden!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van mixdrankjes? Bekijk dan ons blogartikel en maak eenvoudig jouw eigen 
Bacardi cocktail.