jägermeister


Jägermeister: de favoriet van velen

Jägermeister wordt sinds jaar en dag geproduceerd volgens een authentiek recept, waarin 56 kruiden de hoofdrol spelen. Een drankje dat oorspronkelijk gemaakt werd om een overwinning te vieren na het jagen, is jaren later uitgegroeid tot een wereldwijd bekend fenomeen. Op zoek naar Jägermeister tegen een scherpe prijs? Bestel dan online bij DrankDozijn en je hebt je bestelling de eerstvolgende werkdag in huis!*


Meer info


De geschiedenis van Jägermeister


Jägermeister zit vol met geschiedenis. De plek van oprichting, Wolfenbüttel, is de perfecte omgeving om van een lekker drankje te genieten. De stad ligt dicht bij Berlijn, heeft een rijke historie en is omgeven door natuur. Het is een mix van de beste ingrediënten, net als de beroemde kruidenbitter die hier zijn oorsprong kent.

Iedere fles Jägermeister wordt gesierd door het bekende logo met daarop een hert afgebeeld. De oprichter van het merk, Curt Mast, was zelf een fervent jager, waardoor hij zijn drank als ode aan de jagers opdroeg. De hertenkop is afkomstig van de legende van Sint-Hubertus, die zelf ook een liefhebber van de jacht was. Hij had een visioen over een machtig hert met een gloeiend kruis tussen zijn gewei. Dit visioen veranderde hem en vergrote zijn respect voor de natuur, waarna hij uiteindelijk uitgroeide tot beschermheilige van de jacht.

De vorm van de huidige Jägermeister fles is gekozen na het uitvoeren van meerdere tests. Curt Mast was een buitenmens en wilde dat de fles tegen een stootje kon. Hij liet meerdere soorten flessen bewust op zijn eiken vloer vall op zoek naar een exemplaar dat heel bleef. Uiteindelijk bleek dit de variant te zijn die nu een iconische status verworven heeft.

Jägermeister voordelig bestellen?


Wanneer je op zoek bent naar voordelige Jägermeister aanbieding dan ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier je favoriete drankje tegen een scherpe prijs, waardoor je éxtra voordelig kunt genieten. Ben je benieuwd naar hoe je Jägermeister kunt drinken? Door de jaren heen is de veelzijdigheid van de drank pas écht goed tot uiting gekomen: overal ter wereld vindt men nieuwe manieren om hiervan te genieten. Puur, in de mix, of als onderdeel van een cocktail, de mogelijkheden zijn eindeloos.