https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

plantation


Plantation Rum

Plantation is een rum merk dat bekend staat om een uiterst breed en smaakvol aanbod. Verschillende landen in het Cara´bisch gebied hebben een eigen, authentieke productiestijl op het gebied van rum. Dit vertaalt zich door naar de bottelingen die Plantation uitbrengt. Iedere rum is anders, waarbij uiteenlopende distillatietechnieken en vatrijpingen worden ingezet om tot nieuwe dimensies op het gebied van geur en smaak te komen.


Meer info


Plantation rum online kopen


Liefhebber van Plantation rum? Bekijk dan het aanbod en koop jouw favoriete fles voordelig online. Laat je verrassen door de uiteenlopende, exotische geuren waarin de stijl van een rum land zo goed mogelijk tot uiting wordt gebracht, of juist aangevuld wordt door technieken uit een ander land. Plantation biedt zowel de beginnende als meer gevorderde rum drinker legio mogelijkheden, het is aan jou om dit verder te ontdekken. Ongeacht of je een voorkeur hebt voor het puur drinken van jouw drankje of het mixen hiermee, met dit rum aanbod kan het allemaal.