https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

the whistler


The Whistler

The Whistler is een Iers whiskeymerk dat bekend staat om de productie van uitstekende van single malt whiskeys. The Whistler is het resultaat van een rijke familiehistorie op het gebied van dranken en doet Ierlands historie op gebied van whiskey eer aan. De productie vindt plaats bij de Boann Distillery in het hart van The Boyne Valley. Whiskey van The Whistler ontdekken? Bekijk dan het aanbod.


Meer info


Lees meer over The Whistler


Het verhaal achter de whiskey begint bij de Boann Distillery, gelegen in The Boyne Valley in Ierland. Een prachtige groene omgeving die bol staat van geschiedenis is de thuisbasis van het merk. De distilleerderij is in handen van de familie Cooney en zij willen met hun whiskey de Ierse hoogtijdagen dagen doen herleven. De familie heeft gezamenlijk decennia aan ervaring in de drankenindustrie en zij zijn van een kleine onafhankelijke bottelaar uitgegroeid tot een écht merk met een eigen distilleerderij. Een droom die in vervulling kwam door jaar na jaar hard te werken en bovenal een constante kwaliteit te leveren.