https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

ursus


Ursus

Ursus is een klassieke wodka die al sinds jaar en dag verkrijgbaar is op de Nederlandse markt. Het assortiment bestaat uit twee expressies die beide bekend staan om een veelzijdig karakter: de reguliere Ursus Vodka en Ursus Roter, de rode wodka variant. Beide dranken vormen de basis van uiteenlopende mixdranken, waardoor je hier op verschillende manieren van kunt genieten. Drink je liever puur? Daar leent de rode wodka van Ursus zich ook uitstekend voor. Bestel op een werkdag voor 17.00 uur en je hebt 'm morgen al in huis!*


Meer info


Ursus wodka


Ursus wodka is van origine afkomstig uit IJsland waar dit merk aan het begin van de 20e eeuw is ontstaan. Tussen 1995 en 2005 werd de wodka gemaakt door een Nederlandse distilleerderij die het IJslandse recept in handen had gekregen. Inmiddels is het merk eigendom van Diageo, een multinational op het gebied van dranken. Ondanks de wisselingen in het eigendom is het recept van de wodka onveranderd gebleven: zorgvuldig en fijn geselecteerd graan en gedemineraliseerd water.

Ursus wodka kopen


Als je jouw favoriete wodka voordelig koopt dan smaakt deze nog nét even beter, toch? Daarom vind je zowel de klassieke Ursus als de rode wodka steevast tegen een lage prijs bij DrankDozijn. De zachte smaken, en in het geval van Ursus Roter ook de zoete smaken, zijn geliefd bij velen. Probeer het nu zelf! Ben je (ook) nog op zoek naar andere goedkope flessen? Bekijk dan onze wodka aanbiedingen van deze week en sla je slag.