weedka


Weedka Cannabis Vodka

Weedka is een in Amsterdam geboren cannabis wodka die Schiedam geproduceerd wordt. Deze drank staat bekend om soepele en toegankelijke smaken met hierbij delicate hints van cannabis. Samen leidt dit tot een verrassende drank die je kunt drinken zoals jij dat wilt: puur, met ijs, in de mix of als onderdeel van een cocktail. Ervaar nu zelf de bijzondere smaken van Weedka Cannabis Vodka en bestel direct online via de webshop.


Meer info


Weedka, échte Nederlandse wodka


Weedka is een Nederlandse premium wodka die zich duidelijk onderscheid van het grote gros aan wodkaproducenten. Een zorgvuldig vervaardigde wodka op basis van graan vormt de basis. Dit ondergaat een vijfvoudige distillatie wat resulteert in het zachte karakter van de drank. Vervolgens wordt de volledig natuurlijke cannabisolie toegevoegd en samen leidt dit tot een unieke wodka. Ondanks dat cannabisolie gebruikt is in het productieproces, bevat Weedka geen schadelijke of psychoactieve stoffen. Het drinken van deze wodka leidt niet tot dezelfde effecten als het roken van cannabis.

Deze unieke wodka is heerlijk om opzichzelfstaand te drinken of bijvoorbeeld met een ijsklontje. Houd je meer van mixdrankjes? Ook dan is dit een uitstekende keuze. Een combinatie met diverse bekende frisdranken is aan te raden, maar daarnaast kan je ook uiteenlopende cocktails van een smaakvolle aanvulling voorzien. Met name bij wodka cocktails is dit een aanrader, maar natuurlijk ben je vrij om hiermee te experimenteren.