https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

zuidam


Zuidam Distillers

Zuidam Distillers is één van de laatste, zelf opererende familiebedrijven van Nederland waar een grote verscheidenheid aan dranken op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige dranken van Nederlandse bodem, dan loont het om assortiment van Zuidam te bekijken. Ongeacht of je zoekt naar korenwijn, oude genever of likeuren, de kans is groot dat je hier iets vindt wat aansluit op jouw smaak.


Meer info

Meer artikelen laden

Zuidam dranken, de trots van Nederland


Het aanbod aan Zuidam dranken staat bekend om diens grote diversiteit, waardoor het loont om het assortiment verder te ontdekken. De distilleerderij voorziet de markt van hoogwaardige korenwijn, genever en likeuren die allen op basis natuurlijke grondstoffen gecreëerd worden. Zuidam staat al jaren garant voor kwaliteit en weet zowel liefhebbers uit binnen- en buitenland te boeien met haar dranken.

Het bedrijf is in 1975 opgericht onder de naam Baarle International door Fred van Zuidam. Hij werkte in eerste instantie voor het gerenommeerde De Kuyper alvorens hij besloot om zijn eigen droom te verwezenlijken; het vervaardigen van de beste kwaliteitslikeuren die Nederland rijk is, vanuit Baarle-Nassau. Met de jaren zijn er veel verschillende dranken bijgekomen, waardoor Zuidam nu een veel breder publiek aanspreekt. Ook in het buitenland blijft de kwaliteit niet onopgemerkt: de genever, likeuren en Millstone whisky hebben het hart van velen veroverd.

Zuidam dranken kopen


Wanneer je Zuidam dranken wilt kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Geniet van een groot aanbod aan distillaten, allen op ambachtelijke wijze vervaardigd. Ontdek nu zelf waarom Zuidam Distillers in eigen land zo geliefd is, maar Nederland ook op de internationale drankkaart heeft gezet. Laat je verrassen door oer-Hollandse dranken, zoals genever en korenwijn of experimenteer met gin of een van de vele likeuren. Ook aan liefhebbers van whisky wordt gedacht; Millstone is een kwaliteitsmerk met diverse awards als bekroning.