https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Lagavulin

Lagavulin is één van de bekendste namen van het Schotse eiland Islay. De whisky staat bekend om zijn krachtige en uitgesproken smaken. Wie houdt van rokerige whisky komt gauw bij Lagavulin uit. Laat u verrassen door het uitgebreide Lagavulin aanbod, de kans is groot dat uw favoriete whisky hier tussen zit. Bekijk hieronder het Lagavulin assortiment. Iedere getoonde whisky is voorradig en kunt u direct voordelig online bestellen via de webshop.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina


 

Lagavulin whisky


In 1816 is de Lagavulin distilleerderij officieel opgericht door een lokale boer en distillateur genaamd John Johnston. De distilleerderij is gevestigd in de bekende plaats Port Ellen. Rond het jaar 1890 begon Lagavulin een gevestigde naam te worden onder de liefhebbers van whisky. Deze stijgende lijn werd doorgezet tot de distilleerderij in 1939 sloot door het begin van de tweede wereldoorlog. Na het eindigen hiervan werd er weer vol goede moed gewerkt aan het vervaardigen van een van de meest bijzondere whiskymerken die Islay rijk is.

Sinds 1987 behoort Lagavulin tot de 'Classic Malt Selection', waarin whisky uit verschillende regio's is opgenomen met ieder hun eigen smaakprofiel. Deze selectie is uitgebracht door Diageo, een multinational op het gebied van bier en gedistilleerde dranken.

 

Bestel Lagavulin voordelig online bij Drankdozijn.nl


In de webshop van drankdozijn.nl vindt u meerdere soorten Lagavulin. Kies uw favoriete soort en bestel deze eenvoudig online tegen een scherpe prijs. Bij Drankdozijn.nl profiteert u van een korte levertijd, waardoor bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst zijn op een werkdag de volgende dag worden aangeboden*.

Indien u vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met onze < a class=text-red href=/klantenservice>klantenservice. Mocht u meer willen lezen over de verzending bekijk dan onze verzendinformatie.