https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Prosecco

Prosecco is een Italiaanse wijn die gekenmerkt wordt door een toegankelijk en fruitig karakter. Wanneer u op zoek bent naar een goede prosecco dan bent u hier aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en ga op zoek naar een wijn die aansluit op uw smaakprofiel. Goede wijn online kopen doet u via DrankDozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Op zoek naar een goede prosecco?


Wanneer u op zoek bent naar een goede prosecco, dan kunt u kiezen voor een spumante (heeft stevige bubbels) of frizzante (heeft mildere bubbels). De spumante is de meest voorkomende soort, maar ook de frizzante is absoluut het proberen waard. Prosecco is heerlijk als aperitief door het lichte karakter, waarbij aan te raden is de wijn koud te serveren.

Hoe wordt prosecco gemaakt? Deze mousserende wijn wordt vervaardigd middels de 'méthode charmat'. De wijn die in eerste instantie vergist in een open tank, ondergaat een tweede vergisting in een gesloten druktank. Tijdens deze vergisting ontstaat koolzuurgas wat in de wijn trekt. Op deze manier verkrijgt de wijn diens verleidelijke bubbeltjes.

Prosecco online kopen


Wanneer u op zoek bent naar een goede prosecco aanbieding, neem dan eens kijkje in het assortiment van DrankDozijn. Hier vindt u altijd scherp geprijsde wijnen, waardoor de kans groot is dat u hier vindt wat u zoekt. Op zoek naar goedkope wijn? Neem dan een kijkje op onze aanbiedingenpagina. Ontdek ons assortiment en laat u verrassen door het aanbod.