https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel

Verzendinformatie Belgie

DrankDozijn bezorgt uw bestelling in Nederland en België. Verzending in Nederland en België is altijd gratis per 12 flessen.

Wij berekenen � 5,95 verzendkosten bij een bestelling welke minder dan 12 flessen bevat of geen veelvoud is van 12 flessen.

Plaatst u op werkdagen voor 21:00 een order op drankdozijn.be? Dan trachten wij uw order binnen twee dagen aan huis of op een door u gekozen afhaallocatie te bezorgen. U kunt overigens u bestelling makkelijk volgen door te klikken op de volgende link van PostNL. Hier vult u uw barcode in, uw land van bestemming en uw postcode.

PostNL bezorgservice

DrankDozijn verzendt met de pakketbezorgdienst van PostNL. Bij ontvangst vraagt de postbode u te tekenen voor ontvangst.

Als u niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt bezorgd, dan wordt het pakket naar een afhaalpunt in de buurt gebracht.

De bezorgtijden van PostNL zijn als volgt:
- maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en zaterdag tussen 9:00 en 16:00

PostNL PakjeGemak

In de bestelprocedure kunt u ook kiezen voor PostNL PakjeGemak!

Op basis van de ingevulde postcode kunt u kiezen uit verschillende PostNL afhaalpunten bij u in de buurt.

U heeft hier zelf de keuze wanneer u het pakket wilt afhalen; overdag, na 18:00 uur of in het weekend. Zo wordt bestellen nog makkelijker.

Na invulling van uw postcode kunt u in het check-out scherm op DrankDozijn de locaties van de PakjeGemak afhaalpunten zien. Tevens heeft u direct inzicht in de exacte openingstijden van de afhaalpunten. U kunt zo het afhaalpunt selecteren welke het beste op uw wensen aansluit. Hierna zal uw pakket naar het desgewenste afhaalpunt verstuurd worden.

Indien u vragen heeft over de PostNL bezorg- of afhaalservice, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar .

Retourneren

Bij DrankDozijn heeft u het recht om uw bestelling ten dele, danwel in zijn geheel aan ons te retourneren. U dient hiervoor de retoursticker op onze verzenddoos te plakken en deze af te leveren bij een postkantoor bij u in de buurt. Bij het ten dele retourneren van uw bestelling berekenen wij � 5,95 verzendkosten per doos.

De producten die aan ons geretourneerd worden dienen in originele staat te zijn en voorzien van de originele labels en etiketten. Na ontvangst in ons magazijn zullen de geretourneerde producten worden geinspecteerd. Als de producten ons in goede staat hebben bereikt zullen wij overgaan op creditering. U kunt het aankoopbedrag, minus eventuele verzendkosten, dan binnen 10 werkdagen op uw rekening verwachten.

Neem v��r het retourneren van producten eerst contact op met onze klantenservice.