https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

chase


Chase

William Chase, een aardappelteler uit Herefordshire in Engeland voelde zich door continue prijsdruk en -fluctuaties van de aardappelopbrengst genoodzaakt om iets anders te gaan doen. Hij...


Meer info


wilde wel graag in de tuinbouw werkzaam blijven en kwam op het idee om chips te gaan maken van zijn aardappelen: en zo was in 2002 Tyrrells geboren. Maar Chase wilde mee en in 2004, tijdens een zoektocht in de USA, naar een inpak machine voor zijn chips, stuitte hij op een kleine distilleerderij waar ze vodka van aardappelen maakte. Dat wilde hij ook gaan doen, hij ging de markt onderzoeken. Hij kwam erachter dat het in de vodka bussiness vooral om marketingverhalen draait en die zijn allemaal hetzelfde. Een gat in de markt was volgens Chase om een vodka te maken en te verkopen waarvan alle ingredienten helemaal zelf zijn gekweekt, een vodka met zijn eigen stamboom als het ware. Op 1 april 2008 werden de eerste aardappelen voor de vodka geoogst en in juni 2008 was de eerste batch van Chase Vodka een feit.