https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

eiko


Eiko: Japanse wodka

Eiko is een Japans wodkamerk dat geproduceerd wordt door de Eiku Fuji Brewing Company. Dit is een firma die in 1778 is opgericht en in eigen land naam heeft verworven met de productie van sake. Met hun Eiko vodka hopen zij hoge ogen te gooien in Europa. Wanneer u op zoek bent naar heerlijke, ambachtelijk vervaardigde wodka uit Japan, kies dan dan voor Eiko.


Meer info


Eiko Vodka distillery


De distilleerderij waar Eiko wordt vervaardigd bevindt zich op het meest noorderlijk gelegen eiland van Japan, Hokkaido. De distilleerderij is sinds de oprichting in handen van de familie Katou, waarbij hedendaags de dertiende generatie de leiding heeft over het bedrijf. Na het behaalde succes in eigen land met hun sake, hebben zij zich gewaagd aan een grotere uitdaging; wodka. Japan behoort niet tot de grootste landen op het gebied van wodka, maar desalniettemin laat men met de productie van Eiko zien over de juiste kwaliteiten te beschikken. Ontdek deze voortreffelijke wodka.