puschkin


Puschkin: goede wodka tegen een lage prijs

Puschkin is afkomstig van één van de oudste distilleerderijen ter wereld. Traditie en innovatie samenkomen binnen het huidige aanbod. De dranken van Puschkin staan bekend om volle smaken die goed tot uiting komen in uiteenlopende mixdrankjes. Zoek je naar voordelige wodka? Bekijk dan het aanbod in de webshop.


Meer info


Lees meer over de wodka van Puschkin


Puschkin vervaardigt men in de oudste distilleerderij van Europa: The Green Tree Distillery uit Tsjechië. De geschiedenis van dit bedrijf dateert terug naar 1518, het jaar waarin het startte als bierbrouwerij. Jaren later verlegde het de focus naar de productie van sterke dranken waarbij men rijkelijk experimenteerde met verschillende kruidensoorten. In 2018 vierde het bedrijf hun 500 jarige jubileum, een uitzonderlijke prestatie. Hedendaags is de distilleerderij één van de bekendste namen uit Oost-Europa met verschillende dranken in het portfolio. Het meest bekend hiervan zijn de wodka's van Puschkin, waarvan het recept in 1929 is bedacht.

Reeds langer dan tachtig jaar wordt Puschkin Vodka met de grootste zorg vervaardigd. De sleutel tot het succes van de excellente kwaliteit is een bijzondere ijsfiltering die speciaal voor het merk ontworpen is. Tijdens deze fase in het productieproces koelt men de wodka tot -8°C waarna dit naar speciale filters wordt geleid. Dit garandeert de heldere kleuren en pure smaken. Dit geldt voor zowel de reguliere wodka van het merk, als voor Puschkin Red en de andere populaire varianten.

Puschkin online bestellen?


 Puschkin is een populair wodka merk dat liefhebbers van deze dranksoort veel te bieden heeft. Wanneer je 'm drinkt kun je met volle teugen genieten, precies zoals jij dat wilt. Drink je jouw drankje graag puur, met ijs of liever in een longdrink? Met dit merk kan het allemaal. Inspiratie nodig om te beginnen? Kies voor een mix met bekende frisdranken, tonic, bitter lemon of een energydrank.