https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

salmari


SALMARI: PREMIUM SALMIAK LIQUOR

Salmari is een populare salmiak likeur afkomstig uit Finland. De drank is afkomstig van een relatief kleine distilleerderij, maar desondanks is dit groots van smaak. Als liefhebber van salmiak is dit iets wat jij geprobeerd moet hebben. Salmari is puur en intens van smaak en heerlijk om ijskoud te drinken. Bestellen doe je eenvoudig en snel via de webshop.


Meer info


Salmari salmiak likeur kopen


Ben je liefhebber van salmiak? Probeer dan absoluut de likeur van het Finse Salmari. Deze drank wordt met de grootste zorg vervaardigd op basis van Fins ijswater, zoethout en salmiak, waardoor dit een likeur als geen ander is. Het merk wordt steeds populairder in Nederlander en als liefhebber van deze dropsoort is dit iets wat jij geprobeerd moet hebben. Het wordt aangeraden om de drank ijskoud, rechtstreeks uit de vriezer, te serveren maar je bent natuurlijk vrij om de mogelijkheden te ontdekken.