https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

the glasgow distillery


The Glasgow Distillery

The Glasgow Distillery is de eerste onafhankelijke distilleerderij in meer dan honderd jaar met Glasgow als thuisbasis. Om deze reden wordt de whisky die hier vervaardigd wordt 'the new spirit of Glasgow' genoemd. Word bekend met deze ťchte Schotse whisky en bestel jouw fles voordelig online.


Meer info


Glasgow single malt whisky


De distilleerderij achter deze whisky is in 2014 opgericht. De stad heeft een rijke historie op het gebied distilleren en met de Glasgow 1770 malt whisky wil dit merk terug naar de tijd van toen. Tradities staan hierbij hoog in het vaandel, waarbij dit wordt aangevuld met moderne technieken. Er is geÔnvesteerd in de meest moderne apparatuur, de beste ingrediŽnten en uitstekende vaten. De basis van deze distilleerderij is uitstekend en nu kan er in alle rust gewerkt worden aan het vervaardigen van whisky.