Port & sherry online bestellen

Drankdozijn biedt diverse soorten port en sherry van bekende en minder bekende merken aan. Je kunt jouw favoriet kiezen op basis van het merk, de smaak of de prijs. Ontdek ons aanbod en laat je verrassen door de verschillen in soort en smaak. Bestel jouw favoriete port en sherry gemakkelijk en voordelig online via de webshop.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Kies je favoriete port of sherry


Port & Sherry hebben beide hun roots in Zuid-Europa liggen en zijn allebei versterkte wijnsoorten. Voor port geldt dat de stijl van het 'huis' voor een groot deel bepalend is voor de smaak. Hierdoor is het interessant om port van de verschillende merken te proeven om zo te bepalen welke soort je het meest ligt.

Kenmerkend voor sherry is de manier van rijpen. De wijn rijpt middels een solera-systeem, binnen deze methode wordt een jong distillaat opgevoed met een ouder distillaat om zo een constante kwaliteit te kunnen waarborgen. De verschillende typen sherry zijn bijzonder divers, waardoor ook hier noemenswaardige verschillen te beproeven zijn. Kies voor je favoriete merk(en) of probeer eens iets nieuws.

 

Online port of sherry kopen?


Via DrankDozijn.be koop je eenvoudig en voordelig je favoriete dranken. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop, waarna de bestelling wordt thuisbezorgd. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst en betaald worden de volgende dag aangeboden*. Wij verzenden gratis bij het bestellen van een volle doos of bij bestellingen van €250,- of meer.