https://drankdozijn.be LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

as we get it


As We Get It Whisky

As We Get It is een merk dat in handen is van Ian Macleod Distillers Ltd. Deze onafhankelijke bottelaar voorziet de markt met dit merk van 'pure' whisky die non-chill filtered is en geen bijkleuring verkrijgt. Wat je ziet is wat je krijgt en natuurlijk wordt de whisky op vatsterkte afgevuld. Op zoek naar As We Get It whisky? Bestellen doe je voordelig en snel via de webshop.


Meer info


As We Get It: afkomstig van Ian Macleod Distillers Ltd.

 
De firma Ian Macleod Distillers Ltd. is een onafhankelijk familiebedrijf dat al ontzettend lang actief is binnen de whiskyindustrie. Hedendaags is de firma eigenaar van verschillende merken, waaronder Glengoyne. Met As We Get It whisky spelen ze in op de als maar toenemende vraag naar whisky met hierbij Islay whisky in het bijzonder. Wat de whisky van As We Get It bijzonder maakt, is dat geen botteling hetzelfde is: vatrijpingen, alcoholpercentages, oplages en meer, het verschilt van expressie tot expressie.